КАТЕГОРИИ

За нас

Iwata Technology Limited е компанија за иновативна и висока технологија, се состои од центар за истражување и развој / фабрика за преработка и седиште во Гуангжу, Кина, трговско друштво во Хонг Конг САР и канцеларија за врски во Токио, Јапонија. Ние се фокусираме на осветлување, како и додатоци за фотографии, снимање видео и филм.
Прочитај повеќе
ИСТРАУВАЕ СЕГА