KATEGORITË

Rreth nesh

Iwata Teknologjia kufizuar është një kompani e teknologjisë inovative dhe të lartë, përbërë nga R & D qendër / përpunimin bimore dhe zyre kokën në Guangzhou, Kinë, kompani tregtare në Hong Kong SAR dhe Zyra Ndërlidhëse në Tokio, Japoni. Ne fokus në ndriçim si dhe pajisje për fotografi, video dhe film të shtënat.
Lexo më shumë
Enquiry TANI